PEP DURAN ---------- DIRECCIÓ



Va començar en el món del teatre amb el grup ATAC de Cardedeu, on hi va estar durant 20 anys. Durant tot aquest temps ha participat en molts espectacles, primer com a actor (LAmor venia amb taxi, El Diari dAnna Frank, Mareig i diverses versions de Pastorets, fent de Rovelló, Getsè... i el Satanàs en les versions de Folch i Torres i de Pitarra) i més endavant dirigint espectacles com El Burgès Gentilhome, Operació Nadal, City Bang Blues i Mareig entre molts daltres.



Va fundar SCLAKA SI TEATRE del que ha sigut el director de tots els espectacles presentats, així com el traductor de tres delles (Quan digui un, Pols Oposats i LArrel quadrada de lamor)



La seva formació a nivell de direcció teatral comença fent lajudantia de direcció de “Les Bruixes de Salem amb Manel Gausa com a director. Més endavant ha participat en tres cursos de direcció escènica i direcció dactors amb lAntonio Simón, la Carme Portacelli i la Tamzin Townsend. La seva formació lha complementat de manera autodidacta a través de llibres dautors i directors com David Mamet, Chris Baldwin, Declan Donellan i William Ball entre daltres, i veient molt teatre tant a Barcelona com a Londres.




Té dues obres escrites encara inèdites i apart de les esmentades ha traduit també Alarms and Excursions de M. Fryan i Mad Garys Fruit and Nut Case de D. Muncaster.