DAWN ....... SÍLVIA SOLANO



Havia oblidat que ets l’home aranya.
Un puto rodamón. En quin planeta vius?


La Sílvia va començar l’any 1994 amb el grup ATAC, amb l’espectacle “Operació Nadal”. Amb el mateix grup ha participat en espectacles com “El burgès gentilhome” fent de Dorimena, “No em toquis la Flor” en el paper de Cleo, “City Bang Blues” o “Mareig”.

Ha participat en diversos “Pastorets” fent papers des de la “Somiela” dels Pastorets de Rafael Anglada, fins a “Satanàs” de Folch i Torres, passant per la “Raquel” d’en Pitarra o el “Sant Miquel” també de Folch i Torres.

Amb el mateix grup ATAC ha participat en d’altres activitats, com la participació a la Setembrada de l’Agrupació Sardanista l’any del seu 25è aniversari i en general en totes les activitats i espectacles de la mateixa entitat, tant actuant, com formant part de tot l’equip.

L’any 2004 va ser la co-presentadora del “Memorial Andreu Cruixent” organitzat per l’Associació de Veins del Centre de la Vila.

Durant dos anys va estudiar interpretació a l’escola “El Timbal”, tenint com a professors entre d’altres a Ferran Madico i a Joan Cussó. Amb els alumnes d’aquesta escola va participar també en dos espectacles presentats a Barcelona i dirigits per Ferran Madico.

Amb Scla’Ka Si Teatre participa a “Quan digui un” en el paper de Dian di Santis, a "El Retratista" com a "Anne de Cleves", a "Pols Oposats" i a "L'Arrel Quadrada de l'Amor"